Een hygiëneplan nodig?

Een hygiëneplan nodig?

In het kader van een HACCP-plan kunnen we ook een persoonlijk hygiëneplan opstellen voor jouw bedrijf volgens de voorgeschreven regels. Bij een mogelijke controle van het ‘Federaal Agentschap voor de Voedselketen’ dient dit verplicht plan als leidraad voor de audit. Zo geeft het de

22 Nov 2017
Nieuwsbrief
5 min.

Een hygiëneplan nodig?

In het kader van een HACCP-plan kunnen we ook een persoonlijk hygiëneplan opstellen voor jouw bedrijf volgens de voorgeschreven regels. Bij een mogelijke controle van het ‘Federaal Agentschap voor de Voedselketen’ dient dit verplicht plan als leidraad voor de audit. Zo geeft het de opgelegde richtlijnen aan die jouw bedrijf nastreeft.

Food grade bortsels volgens kleurcode

Onze borstelcollectie beantwoordt aan alle HACCP-vereisten en is van een hoogstaande kwaliteit met het oog op hygiëne. De borstels zijn duurzaam, desinfecteerbaar, verdragen hoge temperaturen en zijn bestendig tegen alkalische producten. Bovendien zijn de borstels en stelen dankzij hun verschillende kleuren makkelijk te onderscheiden volgens hun toepassingsgebied. Zo vermijd je op een simpele manier praktische foutjes en dus ook tijdverlies.

 

Om www.lemachemie.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.