Lema zomeracties

Lema zomeracties

- FLUITEND DE ZOMER DOOR MET INSECTEN- EN OKRUIDBESTRIJDING -

06 Jul 2018
Promo
8 min.

Lema zomeracties

De zomer is voor velen de favoriete tijd van het jaar. Helaas zijn er ook enkele ongemakjes aan het warmste seizoen verbonden. Onkruid tiert welig en insecten zijn we op sommige plekken liever kwijt dan rijk. In deze mailing bieden we je de juiste producten aan om fluitend de zomer door te komen.

 

Bij aankoop van ongedierte- en/of onkruidbestrijders t.w.v. 250 euro of meer, krijg je een gratis USB-ventilator cadeau!

Veel vliegen in één klap

ONGEDIERTEBESTRIJDING

De Genus Spectra is ontworpen voor locaties waar een efficiënte monitoring van vliegende insecten de hoogste prioriteit heeft. Dit toestel, dat eenvoudig te onderhouden is, kenmerkt zich door een unieke positionering van de lampen waardoor insecten ongehinderd het discreet geplaatste lijmbord kunnen bereiken.

De Brandenburg Data Viper 30 is een high-performance vliegenlamp met lijmplaatopties en een hoogspanningsrooster. Het toestel is ontworpen voor locaties waar veel insecten rondvliegen. De Data Viper kan worden gemonteerd aan de muur, in een hoek of aan het plafond.   

Air Control insecticide wordt vaak gebruikt in restaurants, keukens, kantines … tegen vliegende insecten. Het product, dat wordt gebruikt in een dispenser, is goedgekeurd voor de horecasector en de voedingsindustrie. 

Onkruid vergaat wél!

ONKRUIDBESTRIJDING

Edialux Dinet Garden is een onkruidbestrijder voor jonge en bestaande gazons, sportvelden of grasbermen. De herbicide biedt een uitstekende werking tegen klaver, paardenbloem, madeliefjes, boterbloem, etc. Het doodt enkel onkruid en schaadt het gras niet. 

Edialux Silvanet Garden is een krachtige onkruidbestrijder tegen de meest hardnekkige onkruiden zoals distels, netels, winde, zuring en houtachtige planten. Deze planten overwinteren en komen het jaar erna nog hardnekkiger terug. Het is dus raadzaam om tijdig in te grijpen. 

Zomerse werkschoenen

Bij aankoop van een paar zomerse veiligheidsschoenen van Heckel krijg je een gratis Foot Care spray. Zo zitten je voeten niet alleen veilig en licht, maar zijn ze ook beschermd tegen schimmelinfecties. 

Actie Numatic

Het Nederlandse Numatic is uitgegroeid tot een voorname speler in de schoonmaakbranche en in de retail. Je krijgt een poetskar ter waarde van 187,41 euro als je voor 1000 euro aan Numatic-producten koopt bij Lema. 

Om www.lemachemie.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.