Lema Chemie: van cleaners
tot complete ontzorging in onderhoud reiniging en safety.


Lema Chemie maakt hoogwaardige, ecologisch verantwoorde professionele reiniginsmiddelen die aan de nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen (CMP, IFS, HACCP en BRC). We produceren zowel onder eigen merk als in private label.

Onze service

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de chemie en ontzorgen u compleet op het vlak van onderhoud, reiniging en safety.
We kunnen instaan voor alles van formule tot levering, en zijn als gecertificeerd adviseur in controlesystemen en
hygiëneplannen perfect geplaatst om u te begeleiden en de nodige documenten voor audits aan te leveren. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het dna van Lema Chemie. We zijn ISO 9001-gecertifieerd, maken al onze producten met gezuiverd regenwater, hanteren een ‘zero waste’-policy, lozen geen druppel productie-afval en wekken onze eigen zonne-energie op.

Ontdek meer

Ervaring in
uw sector

Of u nu een eenmanszaak runt of honderden mensen in dienst heeft: wij zijn er voor ondernemingen van alle groottes. Daarnaast heeft Lema jarenlange ervaring in tal van sectoren, van voeding en horeca tot land- en tuinbouw, en de transport- en technische sector.   
 

Ontdek meer

Eigen productie
en transport

Met meer dan 100 eigen formules hebben we een antwoord op bijna al uw vragen. Onze producten zijn bovendien meteen uit voorraad leverbaar. Ook het feit dat we meer dan 80% van onze leveringen met eigen transport uitvoeren, helpt ons om uitzonderlijk snel aan uw noden tegemoet te komen.

Ontdek meer

Gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

Lema Chemie zal gesloten zijn van 25 december 2023 tot en met 1 januari 2024.
Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2024!

 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Altijd eerst.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, promoties en brochures