Private Label: wij maken uw cleaner


Met meer dan 25 jaar ervaring in de chemie, een perfecte grondstoffenkennis en een nauwe band met onze leveranciers, weten we perfect hoe we u het beste helpen. U heeft de keuze uit meer dan 100 unieke formules met een breed spectrum aan toepassingen, maar u kunt uw 'private label'-reinigingsproducten ook volledig op maat laten ontwikkelen.


Standaardformule of maatwerk


We kunnen een bestaand reinigingsmiddel voorzien van uw etiket, of bij onze leveranciers producten aankopen en de verpakking aanpassen aan uw branding. De Lema-formules aanpassen qua kleur, geur, werkzaamheid of kracht? Uw product 'from scratch' in ons eigen R&D-labo maken?
Alles is mogelijk.


Onze werkwijze


U legt ons uw behoefte uit, en we komen bij u ter plaatse om uw probleem en situatie goed te kunnen inschatten. We gebruiken onze uitgebreide product- en labokennis om u een duurzame oplossing voor te stellen. U krijgt stalen mee om te testen, en wij finetunen het resultaat tot het perfect voldoet aan uw wensen.


Verpakkingen & labels


Dankzij onze eigen afvullijn is geen elke verpakkingsvraag te veel voor ons. Wij kunnen enerzijds uw etiket ontwerpen en ervoor zorgen dat het aan alle vereisten voldoet, inclusief de gepaste gevarensymbolen en de nodige wettelijke informatie in verschillende talen. Ook de bijhorende fiches voorzien we plezier. Anderzijds kunnen we een door u ontworpen etiket op onze verpakking kleven of de verpakking blanco leveren, waarna u er uw eigen etiketten op bevestigt.


Ook kleine hoeveelheden


Omdat we in-house produceren, kunnen we al vanaf kleine hoeveelheden op maat werken. We hebben de capaciteit om tot 12.000 liter per batch te produceren, maar batches van 500 liter behoren evengoed tot de mogelijkheden. Het eindproduct afvullen in verpakkingen van 1, 5, 25, 200 of 1.000 liter: aan u de keuze.


Intern en extern labo


We doen heel wat van onze testen in-house, maar werken daarnaast samen met een extern labo
voor bijkomende proeven. Zo nemen we bijvoorbeeld bij onze klanten in de voedings- of tuinbouwsector gratis periodiek waterstalen, om na te kijken of de dosering van onze producten
zeker nog 100% goed zit.


Opleidingen inbegrepen


Omdat we het belangrijk vinden dat u en uw team het maximum uit onze formules halen, voorzien we opleidingen over het gebruik en geven handige tips. Ook over de producten die we niet zelf maken, kunnen we trainingen geven, zoals het correct gebruik van mondmaskers.


Milieu vriendelijke reinigingsproducten


Tot slot zijn onze producten tot 95% afbreekbaar, zodat u ze zonder zorgen met uw spoelwater kunt laten wegvloeien. We maken ze bovendien volledig met regenwater dat we nauwgezet zuiveren, en met energie opgewekt door zonnepanelen.  

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.