Voor de transport- en technische sector

Dankzij jarenlange samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in de transport- en technische sector, kunnen we terugvallen op heel wat expertise en knowhow, ook wat betreft de wetgeving waaraan u moet voldoen.

Ontdek ons gamma

Wij hebben de cleaners en onderhoudsproducten die u nodig heeft, van truckshampoos tot reinigingsmiddelen voor uw machines. Verder leveren we alles van werkkleding tot wegwerphandschoenen, ontvetters en ontsmetting.

Private label

We kunnen een reinigingsmiddel in een van onze talrijke standaardformules voor u maken, of van nul beginnen om te komen tot een uniek product op maat van uw situatie. We finetunen en testen tot u tevreden bent.

Totaalleverancier

We geven niet alleen advies over de juiste producten, maar bezorgen u ook de nodige fiches en documentatie, en lossen met plezier uw reinigingsproblemen op. Kortom: Lema neemt uw werk uit handen!

Voor de voeding en horeca.

Lema is al jarenlang actief in de horeca- en voedingssector. We zijn de gerespecteerde partner van tal van bakkers, hotelscholen, horecagelegenheden, traiteurs en andere spelers in de voedingsindustrie.


Ontdek ons gamma

U kunt bij ons terecht voor foodgrade bestrijdings- en reinigingsproducten die voldoen aan de GMP-, HACCP-, BRC- en IFS-richtlijnen. Ons eigen gamma is NSF-gekeurd. Verder bieden we werkkleding en haarnetjes en andere disposables aan speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie.


Private label

Op zoek naar een ‘private label’-product voor uw reinigingsprobleem of om een optimale hygiëne te garanderen? Bij ons heeft u de keuze uit tal van beproefde standaardformules, maar we kunnen evengoed een product maken helemaal op maat van uw situatie en uw personeel.


Totaalleverancier

Lema biedt productadvies en ondersteunt u bij IFS- en FAVV-controles en andere audits. De juiste etikettering, pictogrammen, certificaten en altijd actuele SDS- en TDS-fiches in vijf talen? Dat spreekt voor zich. Verder kunnen we uw schoonmaakbehoeften analyseren en een hygiëneplan op maat opstellen. 

Voor land- en tuinbouw.

Lema is thuis in verschillende subsectoren van de tuinbouw, zoals fruit (zowel hard als zacht fruit), groenten, planten, bloemen en boomkwekerijen. We mogen onszelf al geruime tijd een vaste partner noemen van zowel grote als kleine bedrijven.

Ontdek ons gamma
We voorzien u niet alleen van NSF-gekeurde onderhoudsproducten, maar ook van ontkalkers, ontsmettingsmiddelen, middelen voor ongediertebestrijding, schuimreinigers voor uw stallen, spoelmiddelen voor de leidingen van uw melkinstallaties, werkkledij en zelfs vee-shampoo.

Private label

Lema is een producent van hoogwaardige, ecologisch verantwoorde vloeibare reinigingsproducten speciaal voor de land- en tuinbouwsector. We kunnen in private label voor u een product op maat maken, of u verder helpen met één van onze beproefde standaardformules.

Totaalleverancier

Lema heeft een fytolicentie. Hierdoor kunnen we u als geen ander begeleiden in de keuze en het gebruik van de juiste producten voor de bestrijding van ongedierte en onkruid. Bovendien leveren we bij al onze producten de nodige fiches en certificaten, en kunnen we hygiëneplannen voor u opstellen.

Onze sterktes in uw sector


Naast een ruim gamma onderhoudsproducten specifiek voor uw sector, zorgen we er met onze vakkennis
voor dat we u te allen tijde kunnen bijstaan. Dankzij ons totaalpakket nemen we al uw zorgen
weg op het vlak van audits, reiniging, materialen, en ga zo maar door.


Eigen productie

Met meer dan 100 eigen formules van vloeibare cleaners hebben we een antwoord op de meest uiteenlopende vragen.

Eigen leverdienst

Dankzij een ruime voorraad producten én een eigen transportservice kunnen we bijzonder snel leveren.

Geen tussenpersonen

Wat we niet zelf maken, kopen we rechtstreeks bij de fabrikant. Zo profiteert u van een prijsvoordeel en veel productkennis.

Certificaten en audits

We hebben een volledig gamma reinigingsproducten die voldoen aan de GMP-, HACCP-, BRC- en IFS- richtlijnen. Bovendien zijn we bevoegd om u te ondersteunen in de bijhorende audits.

Duurzaamheid troef

Lema Chemie is ISO 9001- gecertificeerd. Het is absoluut geen toeval dat de pers onze productiehal uitriep tot de 'fabriek van de toekomst'. Een innovatieve visie op ecologie: check.

Totaalaanbod

Eenzelfde leverancier en contactpersoon voor alles van toiletpapier tot truckcleaners? Bij Lema Chemie vindt u sowieso de producte die u nodig heeft en bespaart u dus heel wat kostbare tijd.

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.