Lema's tips, tricks en nieuws.

Reiniging paardensector

Lema biedt hoogwaardige oplossingen voor het reinigen en onderhouden van paardenboxen, trailers, en het terrein, waardoor je verzekerd bent van een schone en gezonde omgeving voor je paarden.

Ontdek meer

Fleet Reiniging

Reiniging auto's, trucks, landbouw- en loonwerkvoertuigen. Uw volledige fleet reinigen met producten van Lema Chemie. Zowel binnen als buitenkant

Ontdek meer

Schaduwborden

Schaduwborden: de oplossing voor een georganiseerde werkplek! Met deze handige tools kunnen borstels gemakkelijk worden opgehangen en opgeborgen, terwijl ze ook nog eens personaliseerbaar zijn naar uw bedrijf.
Zo blijft alles netjes geordend en past het perfect bij uw bedrijfsstijl.  

Ontdek meer

Proxyne G

roxyne G is een zachte reiniger voor vervuilingen op buiten- en binnenkanten van (lege) serres. Ideaal voor vervuiling van kalkresten op serreramen (ook hortiplusglas, niet op folie) + aluminium- en gegalvaniseerde delen

Ontdek meer

Induclean

Induclean een zachte reiniger voor vervuilingen op folie/plastiekserres.
Ideaal voor vuil en vet op Plastiekserre, rubber, glas, steen en metalen. 

Ontdek meer

Hydropure

 Al jarenlang is Intra Hydropure wereldwijd dé standaard als het gaat om reiniging en desinfectie van irrigatiesystemen. Intra Hydropure heeft een ijzersterke reputatie als een uiterst stabiel en veilig product met onovertroffen reinigende en desinfecterende eigenschappen op basis van waterstofperoxide.

Ontdek meer

Greenclean 100

Reinigingsproduct tegen groene aanslag op hout, steen, pvc, …

Ontdek meer

Foodmax 
Multi Spray

Kettings- en glijvlakkensmeermiddel voor de voedselindustrie met PTFE .

Ontdek meer

Bestrijden van
Vliegen

Preventief en curatief bestrijden van vliegen in dierenverblijfplaatsen.
In 3 stappen.

Ontdek meer  

Foamcleaner SF-K

Foamcleaner sf-k is een reiniger voor vervuilingen op OPPERVLAKKEN & MATERIALEN. Specifiek voor plantresten, sappen, grond, stof, organisch vuil (reiniging met schuim), hardnekkige zware vervuilingen,...Perfect te gebruiken op vloeren en wanden in steen, kunststof, glas of metaal; materialen, machines, serres, gereedschappen,….

Ontdek meer  

Bestrijden van ratten

  De zwarte rat zorgt steeds vaker voor overlast. Omdat deze rattensoort diverse risico's met zich meebrengt is het bestrijden van de zwarte rat altijd noodzakelijk.

Ontdek meer

Altijd eerst.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, promoties en brochures