Foodmax Multi Spray​

Kettings- en glijvlakkensmeermiddel voor de voedselindustrie met PTFE

Dit product is een zeer hechtend wit voedselveilig smeermiddel in een sprayverpakking. Het product bevat een voedselveilige synthetische vloeistof versterkt met PTFE. Foodmax Multi Spray wordt niet aanbevolen voor gebruik bij lage temperaturen.

Koop nu


Smering van kettingen, transportbanden, glijbanen, gewrichten, vormschuiven, kleine lagers of elke andere toepassing waarvoor een hoogwaardig smeermiddel voor levensmiddelen. Ook geschikt voor textiel, papier en grafische kunsten, plastic, tabak en lift industrie. Biedt uitstekende prestaties in kettingsmering van motorfietsen en in hoog speed kart transmissiekettingen. We doen niet raden aan om hieronder Foodmax Multi te gebruiken 0 °C, hoewel het technisch lager is temperatuurlimiet van -35 °C. Onder nul omstandigheden die het product ook zou kunnen worden stroperig voor een goede smering. 

Efficiënte smering van de belangrijkste punten (bouten, bussen enz.), externe bescherming tegen roest en oxidatie, inwendig bescherming tegen slijtage en wrijving, extreem waterbestendig, zeer hoog temperaturen eigenschappen, houdt kettingen vrij van stof en vuil, voorkomt vastlopen en slijtage, economische oplossing, verbetert de levensduur van de ketting, zorgt voor een schone werking, Kosher, Halal en NSF (139275) goedgekeurd.

 NSF H2 Certificaat

 Kosher Certificaat

 Halal Certificaat

Altijd eerst.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, promoties en brochures